STABIL Makro

stativ1
 
Pris: I ek SEK 1 870 inkl. moms
Vikt: 1,168 g
Längd: ihopfällt/utdraget: 35/48 cm.
 
Stabil Makro är ett lätthanterligt, stadigt och flexibelt stativ för makro-
och närbildsfotografering. Stativet är tvådelat och tillverkat av lackad ek.
Det nedersta benet kan vinklas, vilket ger mycket bra möjligheter till
extrema spagatlägen vid makrofotografering. De tre benen
sammanstrålar i ett huvud av gjuten aluminium. Centrerat på huvudet sitter en vändbar skruv med 1/4″, respektive 3/8″ gänga.

 

STABIL Tredel

stativ2
Pris: SEK 3 575 inkl. moms
Vikt: 2,958 g
Längd: ihopfällt/utdraget: 75/169 cm.
 

STABIL Resväska

Vikt: 2,650 g
Längd: ihopfällt/utdraget: 65/144 cm.
 
Stabil Tredel finns i två storlekar, varav det mindre har en storlek och vikt som gör det enkelt att ta med sig på resor och vandringar. Tack vare att modellerna är tredelade har de stor flexibilitet för transport (65 cm) och vid användning (upp till 169 cm). Stativens två översta delar är av lackad ek, det nedersta av pulverlackat aluminiumrör som avslutas med Stabils unika kupformade fot, som ger bra fäste för alla vinklar och underlag. De tre benen sammanstrålar i ett gjutet huvud av aluminium. Centrerat på huvudet sitter en vändbar skruv med 1/4″, respektive 1/8″ gänga.

 

STABIL Snabb

stativ3
 
Pris: SEK 3 300 inkl. moms
&nbsp
Två storlekar:
Vikt: 2,350 g
Längd: ihopfällt/utdraget: 88/150 cm.
Vikt: 2,836 g
Längd: ihopfällt/utdraget: 99/165 cm.
 
Stabil Snabb är ett tvådelat stativ med stor stabilitet som går enkelt och snabbt att fälla ut. Stativets övre del är av lackad ek. De tre benen sammanstrålar i ett gjutet huvud av aluminium. Centrerat på huvudet sitter en vändbar skruv med 1/4″, respektive 3/8″ gänga. De yttre benen är tillverkade av pulverlackade aluminiumrör som avslutas med Stabils kupformade fot, som ger bra fäste i alla vinklar och underlag. Stabil Snabb finns i två storlekar.

 

STABIL Enbent

stativ4
 
Pris: SEK 1 402.5 inkl. moms
 
Två storlekar:
Vikt: 1000 g
Längd: ihopfällt/utdraget: 75/169 cm.
Vikt: 875 g
Längd: ihopfällt/utdraget: 67/164 cm.
 
Stabil Enbent är ett efterfrågat tillskott till vår serie stativ. Stativet finns i två storlekar och är tredelat. Det går snabbt att fälla ut och har vridbart huvud för liggande/stående bildformat. Stabil Enbent har låg vikt och är enkelt att ta med sig. Stativets två översta delar är av lackad ek, det nedersta av pulverlackat aluminiumrör som avslutas med stabils unika kupformade fot, som ger bra fäste på alla underlag. Centrerat på huvudet sitter en vändbar skruv med 1/4″, respektive 3/8″ gänga, som kan fixeras med låsplatta för önskat kameraläge.